Yhteydet pelaamaan

Jotta Digital Signage -järjestelmäsi voi välittää informaatiota verkon yli, tarvitset datayhteydet jokaiselle näytöllesi. Yhteys voidaan toteutta usealla eri tavalla. Käymme vaihtoehtoiset yhteydet lävitse tällä sivulla.

Internet-yhteys monella tapaa

Näyttöverkosto tarvitsee internet-yhteyden jokaisen näytön osalta. Näin yksittäiset näytöt pääsevat lataamaan uuden sisällön palvelimelta.
Parhaissa järjestelmissä kuten GALAXO® Infochannel ei nettiyhteyden katkeaminen vaikuta esityksen sisältöön. Poikki oleva nettiyhteys estää vain uuden sisällön lataamisen. Kaikki sisältö ajastuksineen on ladattuna jokaisessa pääteessä, joten esitys jatkaa toimimistaan. Kun yhteys palautuu, tarkistaa pääte mahdollisen muuttuneen sisälön ja lataa sen kiintolevylle ja lisääajastusten mukaisesti esitykseen.

Kiinteä nettiyhteys

Varmin ja suosttelemamme tapa toteuttaa yhteytesi on käyttää kiinteää nettiyhteyttä. Varsinkin jos sisältö on esimerkiksi suuria videotiedostoja, on kiinteä yhteys järkevä valinta. Tarvitset avoimen nettiyhteyden (DHCP) helppoon käyttöönottoon ja käyttöön..

Mobiiliyhteys

Yhteys pääteen ja palvelimen välillä voidaan toteuttaa myös mobiiliyhteyksillä 3G/4G/5G. Mobiiliyhteys on monesti järkevää  esimerkikis suuremmissa näyttöverkostoissa, joissa yhteydet poikkevat toimipistekohtaiseti. Näin yksikkökohtaiset laitepaketi voidaan vakioida. Samoin käytöönotto uudessa pisteessä on helppoa. Laitan vain pistorasian seinään.

Langaton verkko

Langatonta verkkoa voidaan myös käyttää tarvittaessa. Niiden toimivuudessa on kuitenkin suuria eroja esim. kellonaikojen ja viikonpöivien mukaan. GALAXO -järjtelmä lataa kaiken sisällön taustalla ja lisää sisällön soittolistaan vasta kun se on kokonaan ladattu pääteen kiintolevylle. Näin hidaskaan yhteys ei ole ongelma, mikäli tiedon reaaliaikaisuus ei ole sisällön kannalta tärkeää.

 

Lataa tästä Digital Signage -opas

Digital Signagen hyödyt - Lisäarvoa toiminnallesi - Sisältö ratkaisee - Käyttöönoton vaiheet - Näyttöjen sijoittaminen - Hallintaohjelmisto - Liitännät - Tukipalvelut - Toimittajan valinta - 10 kohdan muistilista

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi