Sisällön ylläpidon pitää olla helppoa!

Keskeisin osa Digital Signage -toteutusta on toimiva ja helppokäyttöinen ohjelmisto sisältösi hallintaan ja tuottamiseen infonäytöille. Sen pitää skaalautua mahdollisiin laajeneviin näyttöverkosto- ja sisältötarpeisiisi. Ohjelmiston tulee myös olla tietoturvallinen ja käyttövarma. Siihen tulee voida littää automaattista sisältöä ja tietoa muista järjestelmistä. Ei kai olisi haitaksi sekään, että se myös olisi suomalainen.

Mitä sinun tulisi vaatia ohjelmistolta?

Ohjelmiston tulee olla helppokäyttöinen ja toimiva kaikissa olosuhteissa. Sen tulee olla myös tietoturvallinen, ethän halua kuin omaa informaatioa näyttöihisi. Ohjelmiston tulee myös skaalautua tuleviinkin tarpeisiisi. Sen tulee sisältää myös helpon tiedostojen hallinnan.
Digital Signage -ohjelmisto tulee mahdollistaa helpon sisällön liittämisen automaattisesti monista lähteistä.

Voit tarvita käyttäjienhallinnan ohelmistoon, tai suoraan nykyisestä AD-käyttäjänhallinnastasi. Vaadi myös, että IT-osastonne kykenee tarvittessa tekemään myös omia yksilöllisiä liitäntöjä omiin ohjelmistoihinne.

Digital Signage -ohjelmistossa tarvittavia liitäntäntöjä:

  • Verkkopalvelusi
  • Intranet
  • SOME-kanavasi
  • Tilavarausjärjstelmäsi
  • Muut ohjelmistosi ja järjestelmäsi
  • Eri uutiskanavat
  • RSS feedit
  • Yleisimmät valmisohjelmistot

Lisää tietoa GALAXO Infochannelista >

Toimittajalla  on väliä

Muista valita luotettava toimija, joka on apunasi järjestelmän käyttöönotossa ja sisällön tuottamisessa. Samoin kumppanina Digital Signage -järjestelmäsi käytössä ja kehittämisessä.

Laadukas suomalainen Digital Signage -ohjelmisto käyttöösi

Galaxo Oy on toteuttanut infonäyttöjen käyttöönottoja ja sisältötoteutuksia asiakkaillemme kokonaistoimituksena vuodesta 2007 alkaen.

 

Lataa tästä Digital Signage -opas

Digital Signagen hyödyt - Lisäarvoa toiminnallesi - Sisältö ratkaisee - Käyttöönoton vaiheet - Näyttöjen sijoittaminen - Hallintaohjelmisto - Liitännät - Tukipalvelut - Toimittajan valinta - 10 kohdan muistilista

Kysy lisää

Sähköposti

myynti@galaxo.fi