Informaatiota älykkäästi jokaiselle kohderyhmälle

Useat  yksityiset ja julkiset organisaatiot ovat jo valinneet tiedotusavukseen Digital Signage -järjestelmän. Televisio, radio ja sanomalehdet eivät tavoita asiakkaiden huomiota enää ja organisaatiot etsivät tehokkaampia ja innovatiivisempia tapoja saadakseen viestinsä perille. Tähän ratkaisuna ovat usein Digital Signage toteutukset.

Tarpeisiinne soveltuva digitaalinen infonäyttöpaketti voidaan toteuttaa suurilla tai pienillä huomioarvoltaan oikein sijoitetuilla näytöillä tai näyttöpinnoilla. Näyttöjen avulla voi monipuolisesti esitellä, opastaa sekä viihdyttää. 

Vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa myös näyttävän näyttöseinä- tai canvas-ratkaisun katseenvangitsijaksi aulatilaan tai muuhun soveltuvaan asiakastilaan.

Kuinka Digital Signage -järjestelmä hankitaan?

Ottamalla yhteyttä ja sopimalla esittelyn näet Digital Signage järjestelmän toiminnassa ja saat samalla parhaan ratkaisuehdotuksen viestintätarpeeseesi.

Tarjoamme ratkaisut aina tarpeesi mukaan. Voit saada itse ylläpidettävän valmiin ratkaisun tai voit jättää meille ylläpidon ja keskittyä olennaiseen eli omaan businekseesi.

Digital Signage hankinnan vaiheet:

 

Partnerit