Kosketusnäytöt

Käyttäjä ja informaatio vuorovaikutuksessa

Monipuolisten interaktiivisten kosketusnäyttöjen avulla esityksesi siirtyvät uudelle tasolle. Perustiedotuksenne lisäksi käyttäjät voivat perehtyä itsenäisesti tarkemmin heitä kiinnostaviin asiakokonaisuuksiin, ladata organisaationne esitemateriaalia ja heille soveltuvan yhteyshenkilön kontaktitiedot mukaan.

Kosketusnäyttö voidaan asentaa suoraan seinään tuotteen mukana tulevalla seinätelineellä. Näyttö voidaan asentaa myös lattiatelineeseen. Valikoimassa on useita näyttökokoja. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Tekniikka

Kosketusnäyttöjen tekniikka perustuu LCD tekniikkaan, jonka käyttöikä on yli 50.000 tuntia. Kosketusnäyttö on turvalasin takana, joka kestää kovaa jatkuvaa käyttöä ja se on helposti puhdistettavissa. Näytössä on valmiina laadukkaat kaiuttimet ja se toimii myös normaalina televisiovastaanottimena (vaatii digiboxin).

Näytöt ovat varustettu monipuolisilla liitännöillä eri ääni– ja kuvalähteitä varten. Näyttöä voidaan ohjata joko kaukosäätimellä tai tietokoneelta.

Suuret jalustalliset kosketusnäytöt

Opasta suurissa julkisissa tiloissa. Koske, katso ja löydä perille.

Pienet kosketusnäytöt

Laadukkaat kosketusnäytöt soveltuvat loistavasti esimerkiksi mainontaan, tiedottamiseen ja ajanvietteeseen. Voit esittää täsmätietoa valikoiduista tuotteistasi.

Partnerit