Näytöt

Meiltä löydät laadukkaat, infonäyttökäyttöön tarkoitettuja ammattilaistason LCD-näytöt (32"–82"). Valikoimassa on myös jättinäyttöjä niin sisä- kuin myös ulkokäyttöön, sekä pienempiä digitaalisia infotauluja esimerkiksi myymälöihin, myyntipisteisiin, näyteikkunoihin, tuotetelineisiin ja muihin kohteisiin.

Näyttömalleja on suojaustasoltaan saatavilla sisä-, ulko- ja teollisuustilakäyttöön. Ammattinäytöt ovat kestäviä ja ne on suunniteltu näyttämään niin liikkuvaa, kuin myös still-kuvaa. Näytöistä voidaan rakentaa suuria videoseiniä ja esityskokonaisuuksia, jotka ovat käytössä 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Kysy myös rahoitusvaihtoehtoja, kerromme mielellämme lisää!

Infonäytöt

Infonäyttöjä voi olla sekä sisä- että ikkunanäyttöjä, jolloin käytetään valaistuksen mukaan useasti suurempaa kirkkautta. Erityisesti näyteikkunakäyttöön suunniteltu näyttö auringonvalon aiheuttamia heijastuksia estävällä etulasilla ja high-brightness näyttöpaneelilla. Julkisiin tiloihin sopivat sisänäytöt tilanteisiin, joissa näytöt eivät vaadi erityistä suojausta (esim. korkealle sijoitettavat tai myyntitiskin taakse sijoitettavat näytöt).

Koteloidut sisä- ja ulkonäytöt

Julkisten tilojen näytöt tilanteisiin, joissa näyttösijoittelu vaatii erityisen pöly-, kosteus- ja vandaalisuojan (esim. asiakas- ja aulatilat, odotushuoneet ja ravintolakäyttö). Ulkonäytöt on suunniteltu erityistä suojausta vaativaan julkiseen käyttöön ja ne kestävät eri sääolosuhteita.

Infopilarit

Infopilareita on saatavilla ulko- ja sisäkäyttöön. Niitä löytyy sekä pöly- kosteus- ja vandaalisuojattuna että kevyempinä suojaamattomina versioina.

Näyttöseinät

Näytöistä voidaan koota suurempia kokonaisuuksia videoseiniksi. Mediatoistimella esitys voidaan jakaa kaikille näytöille. 

Näyttöseiniä voidaan käyttää useisiin erilaisiin tarkoituksiin, kuten mediaseininä auloissa, lentokentillä, kauppakeskuksissa ja kaikkialla missä tarvitaan suuri näyttävä kuvapinta ja tarkka resoluutio. Kuvaseiniä on tarjolla monenlaisia ja lähes kaikilla valmistajilla on tarjolla useita eri malleja. Ratkaisujen erilaisuus syntyy eri ominaisuuksista, kuten resoluutiosta, kirkkaudesta, kehyksien paksuudesta tai kapeudesta ja myös miten kuvaseinä rakennetaan sekä huolletaan.Videoseiniä voidaan rakentaa useilla erilaisilla keinoilla, mm.erilaisia seinään kiinnitettävillä telinellä ja vapaasti lattialla seisovin ständein. Räätälöimme aina asiakkaan tarpeisiin sopivan videoseinäratkaisun.

Ratkaisuun vaikuttaa useat eri seikat, mm. täytyykö videoseinää pystyä siirtelemään, asennuspinta, mitä sisältöä näytetään – videokuvaa / kuvia / tekstiä, katseluetäisyys jne.

Miksi valita ammattitason infonäyttö?

Jatkuvassa käytössä olevassa näytössä on erittäin tärkeää, että jäähdytys on järjestetty hyvin ja komponentit on valittu kestävyyttä ajatellen. Näytön ulkonäkö myös yksi kriteeri, jonka vuoksi suosittelemme ammattinäytön valintaa kuluttajatuotteen sijaan - selkeä rakenne ja laadukkaat materiaalit mahdollistavat laitteen helpon sijoittelun osaksi sisustusta ja rakenteita. Infonäytöissä katse kiinnittyy sisältöön kehysten sijaan.


Partnerit