Interaktiiviset näytöt

Kahdensuuntaista toiminnallisuutta eri kokoluokissa

Saatavilla olevat interaktiiviset kosketusnäytöt toimivat valaistuksesta riippumatta tilassa kuin tilassa ja niitä on saatavilla eri kokoisina. Näytöt reagoivat useaan samanaikaiseen kosketukseen, joten esimerkiksi ruokalistan selaaminen ravintolassa pöytään upotetun interaktiivisen näytön avulla onnistuu usealta henkilöltä samaan aikaan. Näytöt ovat asennettavissa sekä vaaka- että pystytasoon. Näytöt toimivat niin Mac-, Windows- kuin myös Linux-ympäristöissä ja niihin on saatavilla valmiit ohjelmistot.

Kosketusnäyttö - single-touch

Kosketusnäyttöjä voi olla sisä- tai ikkunanäyttöjä, jolloin käytetään valaistuksen mukaan useasti suurempaa kirkkautta. Opasta suurissa julkisissa tiloissa. Koske, katso ja löydä perille.

Kosketusnäyttö - multi-touch

Multi-touch näytöllä tarkoitetaan kosketusnäyttöä, jonka käyttöliittymä perustuu näytön tunnistamiin useisiin saman aikaisiin kosketuksiin. Suomeksi tällaista näyttöä voisi kutsua vaikkapa monikosketusnäytöksi.

Tabletti

 Interaktiivisen tablet-laitteen valikoissa liikkuminen tapahtuu näppärästi kosketusnäytön kautta.

Mobiili

Interaktiivisia kannettavia päätelaitteita ovat esim. matkapuhelin tai kämmentietokone, jossa on käytettävissä langaton teleliikenne- tai internetyhteys. Liikkuminen tapahtuu näppärästi kosketusnäytön kautta.

 

Partnerit